Društvo

Kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju

Kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju
Foto: Pexels | Kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha do 37 stepeni Celzijusovih.

Tokom popodneva na jugoistoku razvoj oblaka uz povremene pljuskove sa grmljavinom, češći u brdsko-planinskim predjelima, a ponegdje su moguće i lokalne nepogode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha biće od 17 do 24, u višim predjelima od 15 stepeni, a maksimalna od 32 do 37, u višim predjelima od 27 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab do umjeren vjetar, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Mrakovica i Kneževo 23, Han Pijesak i Srebrenica 25, Čemerno 26, Šipovo, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Tuzla i Bijeljina 27, Sokolac, Prijedor i Ribnik 28, Doboj, Srbac i Kalinovik 29, Banjaluka 30, Rudo i Zenica 31, Višegrad 32, Foča i Neum 33, Bileća i Trebinje 35, Mostar 40 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije