Društvo

Kakvo vrijeme nas očekuje u četvrtak

Kakvo vrijeme nas očekuje u četvrtak
Foto: Ilustracija | Kakvo vrijeme nas očekuje u četvrtak

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje malo toplije vrijeme sa sunčanim periodima i temperaturom od četiri do 14 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti pretežno oblačno uz čestu pojavu magle, koja će biti češća na sjeveru i istoku u nižim predjelima, oko rijeka i po kotlinama, dok je veoma slaba kiša moguća na istoku i sjeverozapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana očekuje se djelimično razvedravanje i malo toplije vrijeme, osim u pojedinim predjelima gdje će se magla zadržati tokom većeg dijela, dok će na jugu biti sunčano i toplo.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do devet stepeni Celzijusovih, a u višim predjelima slab mraz.

Duvaće slab vjetar, promjenljivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Čemerno četiri, Han Pijesak i Srbac pet, Gacko, Kalinovik, Rudo, Prijedor, Sokolac i Srebrenica šest, Mrakovica, Nevesinje, Višegrad, Gradačac i Sanski Most sedam, Foča i Zvornik osam, Bihać, Sarajevo i Brčko devet, Bileća, Bijeljina i Tuzla 10, Šipovo, Doboj, Banjaluka i Livno 11, Mrkonjić Grad, Ribnik, Trebinje, Bugojno, Drvar, Grude, Neum, Široki Brijeg i Zenica 12, a Mostar 13 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije