Društvo

Kamiondžije obilježili Božić: Vožnja za više posla i bolje sutra

Kamiondžije obilježili Božić: Vožnja za više posla i bolje sutra
Foto: Srna | Kamiondžije obilježili Božić: Vožnja za više posla i bolje sutra

ZVORNIK - Grupa autoprevoznika iz Zvornika danas je vožnjom kamiona od zvorničkog naselja Ulice, preko Čelopeka do Zvornika i nazad, obilježila božićne praznike sa željom da im ova poslovna godina donese više sreće, zdravlja i posla, a manje saobraćajnih gužvi i neproduktivne vožnje.

Vozači kamiona-tegljača bez prikolica rekli su Srni da su se spontano krenuli u vožnju, te da su dobili saglasnost nadležnih organa da mogu formirati kolonu, ne ometajući druge učesnike u saobraćaju.

"Božić je dan radosti, sreće i porodičnog okupljanja, a mi autoprevoznici smo kao jedna porodica i zato smo u nadi za bolje sutra obilježili božićni praznik i na ovaj način", istakli su autoprevoznici.

Foto: Srna
Foto: Srna

Oni su rekli da ovom božićnom vožnjom podržavaju i srpski narod u Crnoj Gori u njihovoj mirnoj borbi za elementarna ljudska i vjerska prava, a protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti kojim se otima imovina Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Foto: Srna
Foto: Srna

"Naša vožnja nije politička, ali je iskrena i ljudska sa porukom da srpski narod u Crnoj Gori koristi svoje svetinje u kojima će se moliti Bogu kao i do sada", jedinstveni su zvornički autoprevoznici.

Foto: Srna
Foto: Srna

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije