Društvo

Kampanja "Banjalučke pivare" zapalila društvene mreže

Kampanja "Banjalučke pivare" zapalila društvene mreže
Foto: N.N. | Kampanja "Banjalučke pivare" zapalila društvene mreže

Kampanja "Banjalučke pivare", istaknuta na bilbordima i reklamnim panoima, a na kojim se, uz fotografiju nektar piva, nalazi natpis "Samo da nam ostane čulo ukusa", ekspresno je pobrala simpatije korisnika društvenih mreža, koji je ocjenjuju punim pogotkom.

U doba virusa korona, kada su svi zaokupljeni izazovima koje je donijela svakodnevica, brojne pivarske kompanije kroz svoje marketinške poruke aludiraju upravo na pandemiju.

Međutim, nijednoj od njih kao "Banjalučkoj pivari" nije pošlo za rukom da osvoji toliko pozitivnih komentara.

Kreativni tim "Banjalučke pivare", uz simpatičan natpis "Samo da nam ostane čulo ukusa", te poruku "I ovo će proći", istovremeno je pivopije i oraspoložio i zapljusnuo optimizmom.

Nikog, stoga, ne čudi to što iz minuta u minut vrtoglavo raste broj onih koji ovu poruku dijele putem  Facebooka, Instagrama, Twittera i ostalih društvenih mreža, ne samo u BiH, nego i šire.

"Idem sutra popiti nektar, zaslužili su", "Svaka čast nektar pivu za bilbord", "Savršena reklama u 2020. godini", "Divno i pozitivno", "Odlična vam je ova kampanja", te "Doktori marketinga", samo su neke od poruka i komentara kojim korisnici društvenih mreža čestitaju autorima kampanje "Banjalučke pivare".

Iz ove kompanije, bez čijeg je piva nezamisliva bilo koja svečanost, proslava, roštilj i druženje, poručuju da su uvjereni da ćemo uskoro ponovo bezbrižno nazdravljati.

"Nama je čaša piva uvijek do pola puna i sigurni smo da će sve ovo uskoro proći. Ponosni smo na potrošače koji su ostali s nama u ovo teško vrijeme i koji su dio naše pivare. Uskoro ćemo zajedno, kao i prije, da dočekujemo lude noći, žurke, putovanja i s potpunom slobodom podignemo čaše sa svima koje volimo", poručili su iz "Banjalučke pivare".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije