Društvo

Komercijalna banka dodijelila donaciju fondaciji "Djeca nam se rađala"

Komercijalna banka dodijelila donaciju fondaciji "Djeca nam se rađala"
Foto: N.N. | Komercijalna banka dodijelila donaciju fondaciji "Djeca nam se rađala"

Boško Mekinjić, predsjednik Uprave Komercijalne banke dodijelio je juče donaciju Vladi Đajiću, presjedniku Fondacije "Djeca nam se rađala".

Đajić je iskazao zahvalnost za donaciju banke i naglasio važnost podrške institucija i kompanija za ovakve projekte u društvu.

"Time je Komercijalna banka još jednom iskazala podršku natalitetu i organizacijama koje su u službi porodice kao stuba društva. Jedno od osnovnih načela poslovanja u Komercijalnoj banci je odgovornost prema društvu, porodici i ličnom razvoju i ovim postupkom Banka želi da da svoj doprinos aktivnostima usmjerenim ka ovim elementima društva", saopšteno je iz Komercijalne banke.

U saopštenju se navodi da je ova banka juče uz prijatelje, kolege i partnere proslavila dolazak predstojeće godine, a ujedno i uspješno završenu još jednu poslovnu godinu

Ovom prilikom Mekinjić je izrazio zahvalnost svima onima koji su doprinijeli uspješnom radu banke, pri čemu se osvrnuo na rekordne rezultate u poslovanju banke u protekloj godini.

Takođe, predsjednik Nadzornog odbora Komercijalne banke Banjaluka i predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Beograd Vladimir Medan obratio se prisutnima kako bi svima poželio još uspješniju nadolazeću godinu i kako bi naglasio da je u godini iza nas ostvaren veliki doprinos ukupnom poslovanju Komercijalne banke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije