Društvo

Kompanija Meridian nastavlja humanu misiju

Kompanija Meridian nastavlja humanu misiju
Foto: N.N. | Kompanija Meridian nastavlja humanu misiju

Meridian će i u budućnosti nastaviti da pomaže socijalno ugrožene i sasvim sigurno ojačati svoje prisustvo u kampanjama humanitarnog karaktera.

Iz ove kompanije poručuju da su spremni za nove akcije, te da se uveliko pripremaju svi članovi Meridian tima, kako bi stigli do onih kojima su pomoć i podrška najpotrebniji. 

Podsjećamo, aktivisti Meridiana su od marta ove godine posjetili brojne gradove i opštine u BiH, kako bi donacijama u vidu prehrambenih i higijenskih paketa pomogli najugroženijima. Osim u BiH, Meridianov tim je djelovao u Srbiji i Crnoj Gori. 

"Pružanje podrške, solidarnost i dijeljenje tereta krize sa lokalnim zajednicama ostaju suštinska vrijednost u poslovanju naše kompanije Suštinu društvene odgovornosti čini briga o svakom čovjeku i dijeljenje poslovnog uspjeha u korist dobrobiti, bezbjednosti i zdravlja šire zajednice", navode u Meridianu.

Imajući u vidu istorijat realizovanih programa društvene odgovornosti jednog od regionalnih lidera u priređivanju igara na sreću, sasvim je izvjesno očekivati da će članovi Meridian tima sa još većom odlučnošću i brojnošću biti prisutni uvijek i na svakom mjestu gdje su pomoć i podrška  najpotrebniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije