Društvo

Koncertom "Bajage i Instruktora" UNA stigla na medijsko nebo

Koncertom "Bajage i Instruktora" UNA stigla na medijsko nebo
Foto: N.N. | Koncertom "Bajage i Instruktora" UNA stigla na medijsko nebo

BANJALUKA, ROVINJ - Koncertom popularnog benda "Bajaga i Instruktori" u okviru Weekend Media Festivala u Rovinju i zvanično je najavljen dolazak UNE, nove regionalne multimedijalne platforme.

"UNA na tržište donosi potpuno drugačiji pristup u kreiranju zabavnog i informativnog programa, koji će publici omogućiti da iskusi kako izgleda vrhunski televizijski program kreiran po aktuelnim svjetskim standardima. Kvalitet će biti simbol multimedijalne platforme UNA, koja će, bez sumnje, za kratko vrijeme osvojiti srca više od 10 miliona gledalaca širom regiona i prikovati ih za ekrane sadržajem kojem je nemoguće odoljeti", najavili su iz UNE.

Idejni tvorac ovog ambicioznog medijskog projekta Dejan Jocić poručio je na panelu "Budućnost televizije" da se ona zasniva na audio-vizuelnom sadržaju, na autentičnosti, voditeljima i prije svega na čovjeku. 

"Televizija nam ne znači ništa bez ljudi, zato smo se fokusirali na dovođenje interesantnih lica koja će vratiti zabavu i autentičnost na vaše ekrane. UNA će imati jedinstvenu digitalnu platformu čiji će sadržaj omogućiti interaktivnu komunikaciju sa korisnicima. Ali ključ je autentičnost, jer ako nemaš autentičnost, nemaš ni pratioce, i to je nova zakonitost. Sa UNOM budućnost televizije počinje da živi", kazao je Jocić.

Kako je najavljeno, ova medijska platforma  nastala je sa željom da publici u regionu pruži prvoklasan program kakav zaslužuje, uz spektakularne late night talk show programe, uzbudljive reality show programe, svjetska muzička takmičenja, pouzdan informativni i dokumentarni program, vrhunske serije, filmove i kvizove.

"Medijski projekat UNA inspirisan je rijekom Unom, koja spaja države i narode. Ona predstavlja medijsku platformu koja će objediniti sličnosti i pomiriti razlike koje ovom regionu pružaju jedinstven šarm. Ovaj autentičan projekat predstavlja revolucionarni iskorak kada je riječ o inovacijama i programskom sadržaju i zasigurno jedan od najvećih i najkompleksnijih poduhvata koji je u skorije vrijeme sproveden na medijskom nebu regiona", saopšteno je iz UNE.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije