Društvo

Lions klub UKC-u RS donirao totem za dezinfekciju ruku

Lions klub UKC-u RS donirao totem za dezinfekciju ruku
Foto: Dražan Pozderović | Lions klub UKC-u RS donirao totem za dezinfekciju ruku

BANJALUKA – Lions klub Banjaluka Centar donirao je danas totem za dezinfekciju ruku Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS), u cilju suzbijanja širenja virusa korona.

Ovu vrijednu donaciju koristiće ljekari Urgentnog centra UKC RS, koji su saglasni da će im ona uveliko olakšati rad.

Vanja Mišić, predsjednica Lions kluba Banjaluka Centar, za "Nezavisne" je istakla da ovo nije prva donacija koju su uputili ka Univerzitetskom kliničkom centru RS.

"Lions klub Banjaluka Centar je u ovim kriznim trenucima uz one kojima je to najpotrebnije. Ranije smo donirali četiri totema Roditeljskoj kući, Gerontološkom centru i Mozaiku prijateljstva, a sada i Urgentnom centru UKC RS", rekla je Mišićeva.

Dodala je da je moto ovog kluba da u teškim vremenima budu uz one kojima je to najpotrebnije, te da i u budućnosti planiraju slične donacije.

"Tokom cijele godine radimo i osluškujemo potrebe onih kojima je naša pomoć najpotrebnija", kazala je Mišićeva.

Dragan Rakanović, načelnik Urgentnog centra UKC RS, rekao je da su zahvalni Lions klubu Banjaluka Centar na saradnji, te da se nadaju da će i u budućnosti realizovati slične projekte.

"Ovaj totem je za nas veoma značajan, jer ljekari svakodnevno koriste dezinfekciona sredstva", rekao je Rakanović.

Dodao je da ovaj totem predstavlja još samo jedan segment za poboljšanje kvaliteta zdravstvene usluge koja se pruža u Urgentnom centru, te da predstavlja i novu mogućnosti sprečavanja širenja virusa korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije