Društvo

"Lov ribe udicom na plovak" u Kostajnici: Ovo su pobjednici

"Lov ribe udicom na plovak" u Kostajnici: Ovo su pobjednici
Foto: Srna | "Lov ribe udicom na plovak" u Kostajnici: Ovo su pobjednici

KOSTAJNICA - U Kostajnici je na rijeci Uni održano takmičenje "Lov ribe udicom na plovak" koje je za pionire, juniore i seniore organizovalo Sportsko ribolovno udruženje "Mrena".

Predsjednik skupštine Udruženja Slobodan Zec rekao je Srni da je u kategoriji pionira bilo osam takmičara, među kojima i jedna djevojčica, a najuspješniji u pecanju bio je Dario Borisavljević.

On je naveo da je drugo mjesto osvojio Dalibor Grubić, dok je jedina djevojčica - Milica Grmuša zauzela treće mjesto.

Zec je rekao da je u juniorskoj konkurenciji pobijedio Leon Bosnić, drugo mjesto je osvojio Andrej Mustić, a treće je pripalo Nemanji Zecu.

Prema njegovim riječima, u kategoriji seniora juče se takmičilo sedam ribolovaca, među kojima je najbolji bio Jovica Borojević, Dragoslav Grmuša zauzeo je drugo, a Petar Borojević treće.

"Svi učesnici su nagrađeni medaljama i peharima. Ribolovci koji su osvojili četvrto i peto mjesto takođe su dobili medalje kao posebnu nagradu, a ostalim učesnicima dodijeljene su nagrade za motivaciju i učešće - paketi sa ribolovnim priborom", istakao je Zec.

Osim u pecanju, ove godine održano je i takmičenje u pričanju ribarske šale, a pobjednik u "ribolovnoj lažijadi" je Slobodan Zec koji je ispričao da je jednom prilikom ulovio peć u čijoj su se ladici pekla dva soma.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije