Društvo

MUP RS podiže obučenost na mnogo viši nivo

MUP RS podiže obučenost na mnogo viši nivo
Foto: N.N. | MUP RS podiže obučenost na mnogo viši nivo
Srna

BANJALUKA - Četvrtoj grupi od 40 polaznika obuke za policijske službenike Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS danas su u Centru za obuku u Zalužanima u Banjaluci uručena uvjerenja.

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač izjavio je da je i ova grupa obučena kao i prethodne, da rade iste tehnike, i kada se nađu na terenu bilo gdje u Srpskoj, više jedinica Žandarmerije iz bilo koje Policijske uprave mogu zajedno da izvrše bilo koju akciju.

"Ovo je nešto što se pokazalo veoma efikasno i dobro", rekao je Lukač i dodao da obukom sprovedenom na isti način MUP podiže svoju obučenost na mnogo viši nivo.

Istakao je da su tehnike obuke kompatibilne i sa onima koje sprovodi Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), pa u bilo kojoj akciji širom Srpske mogu zajedno da zaštite građane.

Kazao je da su polaznicima u Centru za obuku u Zalužanima omogućeni svi uslovi, a oni su obuku prošli veoma uspješno. Lukač je rekao da četvrta grupa ima 40 članova, odnosno četiri grupe iz različitih jedinica Žandarmerije, a među polaznicima koji su uspješno završili obuku je i jedna djevojka.

Istakao je da su djevojke veoma uspješne na Policijskoj akademiji, te da su veoma zainteresovane za uniformu i policijske poslove.

"Iz tog redovnog sastava djevojaka koje imamo u MUP-u pojedine djevojke se odluče da budu i pripadnici Žandarmerije. Takođe i u SAJ imamo nekoliko djevojaka koje veoma uspješno rade svoj posao, kao i momci, i mogu samo da im čestitam na tome. Svaka čast", rekao je Lukač.

Dodjeli uvjerenja polaznicima obuke prisustvovao je i direktor Policije RS Siniša Kostrešević.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije