Društvo

Pratite nas na Google news

Mališani otputovali u Bečiće

Mališani otputovali u Bečiće
Foto: Srna | Mališani otputovali u Bečiće
N.N.

KOZARSKA DUBICA - Na ljetovanje u Bečiće iz Kozarske Dubice otputovalo je 26 djece u pratnji dva vaspitača u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske", saopšteno je iz Centra za socijalni rad ove opštine.

Učesnici projekta su, kao i prethodnih godina, djeca iz socijalno ugroženih porodica koji su korisnici prava iz socijalne i dječije zaštite, mališani iz višečlanih i boračkih porodica, oni sa posebnim potrebama, kao i hroničnim i zdravstvenim smetnjama, te posebno nadareni i talentovani.

Dubički mališani, koji su sinoć otputovali, u Bečićima će boraviti do 2. jula, a osim odmora i druženja, imaće određeni program aktivnosti za vrijeme desetodnevnog boravka na moru.

Ovaj projekat podržavaju Opština Kozarska Dubica, Vlada Republika Srpske i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite.

"Ljetovanje djece, po pitanju smještaja i ishrane finansira JU 'Javni fond za dječiju zaštitu' Republike Srpske, a lokalna zajednica podržava projekat svake godine, pa tako je i ove godine načelnik Opštine Radenko Reljić obezbijedio sredstva za opremanje djece za odlazak na more, iako je lokalna zajednica u teškoj finansijskoj situaciji", rečeno je u dubičkom Centru za socijalni rad.


 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije