Društvo

Mango "Pink Party"-prilika da pomognemo ženama oboljelim od raka dojke

Mango "Pink Party"-prilika da pomognemo ženama oboljelim od raka dojke
Foto: N.N. | Mango "Pink Party" - prilika da pomognemo ženama oboljelim od raka dojke!

Oktobar je mjesec ženskog zdravlja i podrške ženama oboljelim od raka dojke, a tim povodom 31. oktobra u Banjaluci će se održati Mango "Pink Party". Muzej savremene umjetnosti RS će ovog četvrtka od 19 sati, okupiti mnogobrojne posjetioce i javne ličnosti, koje žele da daju svoj doprinos u borbi protiv ove opake bolesti.

Mnogobrojne poznate i uticajne lokalne ličnosti, donirale su svoje odjevne predmete, koji će se moći kupiti na "Pink bazaru" ovog četvrtka, a sav prikupljen novac doniraće se Savezu žena oboljelih od raka dojke ISKRA. Svako od nas može dati svoj mali doprinos u borbi protiv karcinoma dojke, kupovinom nekog od predmeta na "Pink bazaru" ili donacijom nove ili korištene knjige, koju mogu donijeti na događaj, kako bi se formirala biblioteka za Savez žena ISKRA.

Ovu kampanju su prepoznale i poznate muzičarke Vanja Mišić, Marija Šestić i Maja Manojlović, koje će napraviti dobru atmosferu na ovom humanitarnom događaju, uz mnoštvo snažnih i inspirativnih pjesama. Trenutno se u Mango radnji može naći limitirana kolekcija pod imenom "Don't give up!", koju čine odjevni predmeti sa prepoznatljivom ružičastom vrpcom, koja je simbol borbe protiv karcinoma dojke.

Cilj ove humanitarne akcije je podizanje svijesti o prevenciji i borbi protiv raka dojke i pružiti podršku svim ženama, koje se trenutno bore ili su pobijedile u svojoj teškoj borbi. Još jedna stvar koja je veoma bitna jeste prevencija, jer je poznata činjenica da je stepen izliječenja, ako se bolest otkrije na vrijeme, izrazito velik.

Naša mala društveno-odgovorna akcija, nekom može promijeniti život. Posljednji dan oktobra rezervišite za human gest, pozovite najbolju prijateljicu, sestru, brata ili kolege s posla i zajedno posjetite Mango "Pink party". Uz odlično druženje, koktel i kvalitetnu svirku, ujedno ćete i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a garantujemo da ćete se osjećati dobro i korisno.

Vidimo se u četvrtak 31. oktobra u Muzeju savremene umjetnosti RS od 19 sati!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije