Društvo

Meridian: Djeci i omladini za sreću i ljepši boravak LCD televizori

Meridian: Djeci i omladini za sreću i ljepši boravak LCD televizori
Foto: N.N. | Meridian: Djeci i omladini za sreću i ljepši boravak LCD televizori

Aktivisti kompanije Meridian u okviru svojih humanitarnih aktivnosti i donacija kojima redovno pomažu sugrađane i ljude kojima je pomoć potrebna i ovog puta posjetili su JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“ u Banjaluci i iskoristili priliku da djecu obraduju sa dva LCD televizora.

Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja, zahvalio se na donaciji kompaniji Meridian.

"Televizori i uređaji su nešto što nam je uvijek potrebno da bi djeci i omladini koja borave u domu boravak bio što sadržajni, edukativniji i zabavniji. Djeca se osjećaju sretnije kad nam dođe donacija ovog tipa", naveo je Kajkut i dodao da se izdvajaju velika novčana sredstva njima kao instituciji da bi djeca imala sve potrebno za život.

U Domu boravi trnutno 80 štićenika, dok je broj saradnika i zaposlenih oko 55.

"Nadamo se da će ova donacija štićenicima doma biti značajna i da će im naši LCD televizori poslužiti ne samo za zabavu nego i edukativno jer svjedoci smo vremena da se i školska nastava odvija online kao jedna od mjera koje su nastupile izazvanih virusom korona. Vjerujemo da je sreća u dijeljenju", ističu iz Meridiana.

Iz ove kompanije su poručili da i dalje nastavljaju sa aktivistima pomagati i pružati pomoć gdje god je potrebna.

Kompanija Meridian je posjetila mnoge gradove u BiH, Srbiji i Crnoj Gori, kako bi donacijama pomogla i usrećila sugrađane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije