Društvo

Meridian i trener Igokee donirali sredstva Domu zdravlja Laktaši

Meridian i trener Igokee donirali sredstva Domu zdravlja Laktaši
Foto: N.N. | Meridian i trener Igokee donirali sredstva Domu zdravlja Laktaši
N.N.

Ne postoji uopšte segment modernog života koji nije pogođen pandemijom korona virusa. COVID-19 mjere nametnule su nam jedan poseban način života, koji mnogi od nas, nikad do sad nisu iskusili.

Tek u najtežim trenucima, značaj zajedništva došao je do izražaja. Samo zajedničkim naporima, borba protiv ovog nemilog virusa može da ima smisla. Kompanija Meridian se od samog starta trudila da pruži svoju podrušku onima kojima je pomoć u datom trenutku bila najpotrebnija. Humanitarni karavan Meridiana posjetio je gotovo sve gradove u Bosni i Hercegovini, te bezrezervno pruža pomoć kad je to neophodno. Ne samo iz razloga što je kompanija Meridian društveno odgovorana kompanija, već iz razloga proste ljudskosti i solidarnosti.

Na jedan takav način nastala je i saradnja kompanije Meridian i trenera Igokee, Dragana Bajića. Šef stručnog štaba Igokee, proglašen je za najboljeg trenera ABA lige za ovu sezonu, a da nije samo „maestro“ na terenu, već u svakodnevnom životu, dokaz je ova saradnja sa Meridianom. U zajedničkom projektu sa Meridianom, Dragan Bajić je dokazao da je pravi „laf“.

O čemu se radi pogledajte na OVOM LINKU!

Ali, najveći "laf", Dragan je u realnom životu. Zajednički sa kompanijom Meridian donirao je novčana sredstva i svoj kompletan honorar za projekat, u svom rodnom gradu. Novčana sredstva su donirana Crkvenoj opštini Laktaši, te JU Dom Zdravlja Laktaši.

Solidarnost i zajedništvo uvijek su ciljevi Meridiana, te naravno da je najveće zadovoljstvo, zajedno sa nekim podijeliti takve ideale.

Treneru Bajiću i ekipi Igokee, svako dobro i sportska sreća u utakmica polufinala ABA lige, koja se igra večeras u Beogradu, sa početkom od 18.30h.

Meridian

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije