Društvo

Meridian i trener Igokee donirali sredstva Domu zdravlja Laktaši

Meridian i trener Igokee donirali sredstva Domu zdravlja Laktaši
Foto: N.N. | Meridian i trener Igokee donirali sredstva Domu zdravlja Laktaši

Ne postoji uopšte segment modernog života koji nije pogođen pandemijom korona virusa. COVID-19 mjere nametnule su nam jedan poseban način života, koji mnogi od nas, nikad do sad nisu iskusili.

Tek u najtežim trenucima, značaj zajedništva došao je do izražaja. Samo zajedničkim naporima, borba protiv ovog nemilog virusa može da ima smisla. Kompanija Meridian se od samog starta trudila da pruži svoju podrušku onima kojima je pomoć u datom trenutku bila najpotrebnija. Humanitarni karavan Meridiana posjetio je gotovo sve gradove u Bosni i Hercegovini, te bezrezervno pruža pomoć kad je to neophodno. Ne samo iz razloga što je kompanija Meridian društveno odgovorana kompanija, već iz razloga proste ljudskosti i solidarnosti.

Na jedan takav način nastala je i saradnja kompanije Meridian i trenera Igokee, Dragana Bajića. Šef stručnog štaba Igokee, proglašen je za najboljeg trenera ABA lige za ovu sezonu, a da nije samo „maestro“ na terenu, već u svakodnevnom životu, dokaz je ova saradnja sa Meridianom. U zajedničkom projektu sa Meridianom, Dragan Bajić je dokazao da je pravi „laf“.

O čemu se radi pogledajte na OVOM LINKU!

Ali, najveći "laf", Dragan je u realnom životu. Zajednički sa kompanijom Meridian donirao je novčana sredstva i svoj kompletan honorar za projekat, u svom rodnom gradu. Novčana sredstva su donirana Crkvenoj opštini Laktaši, te JU Dom Zdravlja Laktaši.

Solidarnost i zajedništvo uvijek su ciljevi Meridiana, te naravno da je najveće zadovoljstvo, zajedno sa nekim podijeliti takve ideale.

Treneru Bajiću i ekipi Igokee, svako dobro i sportska sreća u utakmica polufinala ABA lige, koja se igra večeras u Beogradu, sa početkom od 18.30h.

Meridian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije