Društvo

Meridian nastavlja akciju: Zaštitna oprema za Gerontološki centar

Meridian nastavlja akciju: Zaštitna oprema za Gerontološki centar
Foto: N.N. | Meridian nastavlja akciju: Zaštitna oprema za Gerontološki centar

Članovi Meridian tima posjetili su Gerontološki centar u Sarajevu i tom prilikom uručili donaciju u vidu zaštitne opreme - rukavica i maski.

"S obzirom na to da je riječ o ustanovi socijalnog tipa koja se bavi starenjem i problemima u starenju, a  uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju, bitna nam je svaka donacija", naveo je Fuad Cuplov, stručni saradnik za kvalitet Gerontološkog centra.

On je istakao da je populacija koja boravi u Centru, po svim epidemiološkim normama, najugroženija, te da mnogo novca izdvajaju za zaštitnu opremu- maske, dezinficijense i slično.

"Zato cijenimo svaku donaciju koja nam stigne. Zahvaljujemo se kompaniji Meridian", naveo je on.

Iz kompanije Meridian, jednog od regionalnih lidera u proizvodnji i distribuciji usluga igara na sreću, poručuju da briga o starijim osobama, ne samo u doba  pandemije, mora da bude prioritet.

Podsjećamo, aktivisti Meridiana su od marta ove godine posjetili brojne gradove i opštine u BiH, između ostalih: Tuzlu, Sarajevo, Doboj, Banjaluku, Gradišku i Prijedor, kako bi donacijama pomogli najugroženijima. Osim u BiH, Meridianov tim je djelovao u Srbiji i Crnoj Gori.

"Pružanje podrške, solidarnost i dijeljenje tereta krize sa lokalnim zajednicama ostaju suštinska vrijednost u poslovanju naše kompanije", poručuju iz Meridiana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije