Društvo

Meridian uručio nagradu pobjednici foto-konkursa

Meridian uručio nagradu pobjednici foto-konkursa
Foto: Ustupljena fotografija | Meridian uručio nagradu pobjednici foto-konkursa

Glavna nagrada foto-konkursa "Banjaluka u jesenjim bojama“, pametni sat koji je obezbijedila kompanija Meridian, uručena je pobjednici Milijani Malušić.

Njena fotografija izabrana je glasovima članova Viber zajednice Grada Banjaluka, a od ukupno 8.968 glasova učesnika ankete – ova fotografija je dobila najviše – 1.533.

Cilj konkursa bila je promocija zdravih životnih navika – pješačenja i biciklizma, ali i Banjeluke.

"Zbog posla često koristim fotoaparat, pa sam ove jeseni poželjela da napravim nekoliko snimaka za uspomenu i to baš u vrijeme ovog konkursa. Poslala sam fotku svog dječaka, ali nisam pomislila da će mi donijeti pobjedu", priča Milijana.

Zahvalna je za glasove koji su je doveli do glavne nagrade koja je i otišla u prave ruke. Milijana je zahvalila Meridianu jer je – kako kaže – dugo razmišljala o pametnom satu, ali kupovina nije bila došla na red. Osim fotografije i nagrada će je uvijek podsjećati na ovu jesen.

"Fotografije pristigle na konkurs zaista prikazuju lijepu stranu života. To se svakako podudara i sa sloganom naše kompanije. Hvala upravi grada što nas je uključila u ovu inicijativu i hvala pobjednici konkursa, kao i ostalim učesnicima, koji su vješto, okom kamere, ovjekovječili sjajne trenutke u gradu na Vrbasu. Ostaje nam da uživamo u fotografijama i obećamo da ćemo i ubuduće podržati akcije koje za cilj imaju tako pozitivne stvari", kažu iz kompanije Meridian

Podsjetimo, konkurs je organizovala banjalučka Gradska uprava s kojom kompanija Meridian uspješno sarađuje na brojnim društveno-odgovornim projektima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije