Društvo

Mirko Ćurić: Hvala Mozzartu na pomoći tokom epidemije

Mirko Ćurić: Hvala Mozzartu na pomoći tokom epidemije
Foto: N.N. | Mirko Ćurić: Hvala Mozzartu na pomoći tokom epidemije

Na Plaketi zaštite i spasavanja koju je Mozzart dobio od grada Trebinja ispisano je da je ova kompanija pokazala izuzetnu humanost i pružila materijalnu, tehničku i drugu pomoć. Trebinjci nisu zaboravili na veliku podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću tokom epidemije, a pogotovo im je u srcu ostala donacija od 15.000 maraka bolnici i Centru za socijalni rad koju su predstavnici Mozzarta zajedno uručili s najboljom odbojkašicom Evrope Tijanom Bošković.

"Izuzetno nam je bilo drago što su se u pomoć gradu Trebinju uključile i privatne kompanije, što su bili odgovorni. Velika finansijska sredstava su prikupljena u trenucima kada nam je bilo i te kako potrebno. Veliko hvala kompaniji Mozzart na solidarnosti koju su pokazali u periodu kada nam je bilo veoma teško", kaže gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Tijana Bošković
Tijana Bošković
 Donacije Mozzarta bolnici u Trebinju
Donacije Mozzarta bolnici u Trebinju

Javna zahvalnica Mozzartu uručena je na manifestaciji "Centralna vježba zaštite i spasavanja u Republici Srspkoj - Štit 2021", koju ovaj grad tradicionalno organizuje povodom 1. marta, Svjetskog dana civilne zaštite. Priznanja za nesebičnu pomoć u borbi protiv virusa korona, između ostalih, dobili su i lokalni Dom zdravlja, Bolnica, Policijska stanica, Civilna zaštita, vatrogasci i brojni drugi humani pojedinci.

Mozzart se tako našao rame uz rame sa svim onima koji su pružili podršku stanovnicima Trebinja kada im je bilo teško.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo primili javnu zahvalnicu od grada Trebinja. Čast nam je što su prepoznali naš trud i zalaganje s ciljem da im pomognemo u prevazilaženju teških trenutaka tokom epidemije. Ova plaketa nam je dodatni podsticaj za dalje, da nastavimo da pomažemo lokalnim zajednicama kroz društvenoodgovorni rad naše kompanije", kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Mozzart pomogao i trebinjskom Centru za socijalni rad
Mozzart pomogao i trebinjskom Centru za socijalni rad

Trebinje nije jedina lokalna zajednica kojoj je Mozzart pomogao tokom prošle godine u prevazilaženju korona krize. Pomoć su uputili brojnim domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima i centrima za socijalni rad u gradovima i opštinama širom Bosne i Hercegovine. Kroz novčane donacije i pakete pomoći, za borbu protiv korone ukupno su donirali 165.000 maraka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije