Društvo

Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković

Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković
Foto: Srna | Mladen Milanović izgradio kuću porodici Mladenović-Zeljković

MRKONJIĆ GRAD - Četvoročlanoj porodici Mladenović-Zeljković iz sela Donja Gustovara, kod Mrkonjić Grada, izgrađena je kuća za koju je sredstva u iznosu od 70.000 KM obezbijedio vlasnik kompanije "MG Mind" Mladen Milanović.

Vanbračni supružnici Nada Mladenović i Ilija Zeljković sa dvoje djece živjeli su u trošnoj dvorišnoj kući Nadine majke Koviljke.

Mladenovićeva je zahvalila donatoru, opštini i Centru za socijalni rad, koji im pomažu kroz razne programe.

"Živjeli smo u lošim uslovima, u prostoriji punoj vlage. Sad smo prezadovoljni jer smo dobili novu kuću. Nemam riječi kojima bih mogla opisati svoju sreću", rekla je Mladenovićeva novinarima.

Direktor Centra za socijalni rad Dragan Plejić rekao je da je izgradnja kuće za porodicu Mladenović-Zeljković od velikog značaja jer su godinama živjela u veoma lošim uslovima.

On je zahvalio donatoru Mladenu Milanoviću koji je ovaj projekat u cijelosti podržao, kao i mnoge druge u prethodnom periodu.

Načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, koji je danas posjetio ovu porodicu, rekao je da je Opština u saradnji sa Centrom za socijalni rad prepoznala potrebu da ovoj porodici bude obezbijeđen krov nad glavom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije