Društvo

Mnogo neta za turiste iz cijelog svijeta

Mnogo neta za turiste iz cijelog svijeta
Foto: N.N. | Mnogo neta za turiste iz cijelog svijeta

Sjajna vijest stiže iz m:tel-a. Nove Dopuna: Start kartice sa 100 GB mobilnog neta dostupne su širom BiH po cijeni od 35 KM.

U okviru ovog startnog pripejd paketa dobijaš 100 GB mobilnog neta koji vrijedi sedam dana i sjajna je opcija za sve turiste, a ukoliko se odlučiš na duži boravak, tu su i dodatne internet tarifne opcije koje možeš dokupiti putem servisa Moj meni birajući *100# ili korišćenjem m:go aplikacije koju možeš preuzeti na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery.

Sezona je brojnih festivala, sportskih i kulturnih manifestacija, a tu je i vrijeme odmora koje je najljepše provesti u krugu familije i prijatelja. Ukoliko i ti planiraš da budeš u centru najbolje zabave, dođi i budi onlajn, šeruj, strimuj, postuj i poveži se sa prijateljima!

Za informacije o kupovini Dopuna: Start kartice sa 100 GB mobilnog neta pozovi 066 260 000, ili paket potraži u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Više informacija i pomoć pri aktivaciji Dopuna: Start paketa pozovi 0800 50 000 ili posjeti bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije