Društvo

Moto-skup u Trebinju, u defileu 2.000 motociklista

Moto-skup u Trebinju, u defileu 2.000 motociklista
Foto: Srna | Moto-skup u Trebinju, u defileu 2.000 motociklista

TREBINJE - Tradicionalni međunarodni moto-skup u Trebinju okupio je danas oko 2.000 motociklista iz zemalja regiona i Evope, što je rekordan broj do sada.

Motociklisti su prošli ulicama Trebinja, uz pozdrave brojnih građana ovog grada i susjednih opština. Ove godine prvi put se defileu pridružio i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Nakon defilea u kampu motorijade priređene su tradicionalne moto-igre.

Prethodno je gradonačelnik Trebinja priredio prijem za učesnike 23. moto-skupa, ističući da je ovo izuzetno važna manifestacija za grad i da će organizatori uvijek imati podršku Gradske uprave.

On je izrazio veliku zahvalnost domaćinima, članovima Moto-kluba "TNT".

"Oni su odlični promoteri našeg grada jer sa ovom manifestacijom šaljemo lijepu sliku o Trebinju u svijet. Hvala i našim sugrađanima koji podržavaju ovaj skup", naveo je Ćurić.

Član Moto-kluba "TNT" Trebinje Miki Muratović rekao je novinarima da je ovo do sada najveće okupljanje bajkera u Trebinju, bez obzira na loše vrijeme.

On je istakao da su motociklisti oduševljeni gradom te najavio da će manifestacija da napreduje uz podršku grada i građana Trebinja.

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, koji je na moto-skup u Trebinje stigao u ulozi bajkera, rekao je novinarima da je prvi put u gradu, te istakao da ovakva manifestacija treba da traje.

U okviru manifestacije sinoć je priređen koncert grupe "Kerber", dok će večeras od 23.30 časova nastupiti grupa "Atomsko sklonište".

Organizator 23. Moto-skupa je Moto-klub "TNT", uz podršku Grada Trebinja i gradske Turističke organizacije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije