Društvo

Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem

Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem
Foto: N.N. | Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem

Nastavljena je akcija pružanja pomoći zdravstvenom sistemu i samim doktorima - herojima zemlje.

Pored finansijske pomoći koju kontinuirano pruža zdravstvenom sistemu u cijelom regionu, kompanija Mozzart kroz svoje akcije daje podršku i samim ljekarima. Humanitarni konvoj nastavio je da obilazi bolnice širom zemlje, a poslije Prijedora i Doboja, paketi svježeg voća i prirodnih sokova stigli su do doktora i medicinskog osoblja u Zvorniku.

Priređivač igara na sreću je, prethodno, ovim bolnicama donirao po 10.000 KM, a kroz društveno-odgovorne aktivnosti na razne načine se trudi i da poboljša uslove rada herojima zemlje, koji danonoćno vode borbu protiv virusa korona.

"Hvala kompaniji Mozzart na vitaminskim paketima za ljekare, veoma je bitno da oni osjete da imaju podršku zajednice u ovom teškom trenutku, jer se mjesecima bez prestanka mukotrpno bore za živote ljudi. Samo ujedinjeni možemo da se izborimo za očuvanje zdravstvenog sistema zemlje u jeku pandemije", poručili su iz bolnice u Zvorniku.

Od prvih zabilježenih slučajeva zaraženih u martu, kompanija Mozzart je odredila paket pomoći za borbu protiv korone. Akcenat u svom društveno-odgovornom poslovanju stavila je na pomoć zdravstvenim ustanovama, kao i samim doktorima, a humanitarna akcija biće nastavljena širom zemlje narednih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije