Društvo

Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu Rada Vranješević

Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu Rada Vranješević
Foto: Ustupljena fotografija | Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu Rada Vranješević

Podrška nadležnih je ključna, ali svaka dodatna pomoć dobro dođe ustanovama koje zbrinjavaju mališane bez roditeljskog staranja.

Predstavnici kompanije Mozzart ponovo su posjetili Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banjaluci, a ovoga puta uručili su donaciju u vidu higijenskih paketa, na čemu su im u ovoj ustanovi veoma zahvalni.

"Drago mi je da se naša lijepa saradnja nastavila, Mozzart nas s vremena na vrijeme obraduje vrijednim darovima ili novčanim donacijama. Trenutno imamo 108 štićenika i trudimo se da im obezbijedimo sve što je potrebno, u zavisnosti od njihovog uzrasta. Zato nam je kontinuirana podrška nadležnih i velikih kompanija veoma značajna”, naglasila je Darijana Kecman, v.d. direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević".

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću prethodno je više puta obradovao ovu ustanovu novčanim donacijama u okviru akcija "Mjesec humanosti" i "Humanitarni tiket u podne”, a ovim gestom su nastavili da pružaju podršku Domu i njegovim štićenicima.

"Kad god smo u prilici, trudimo se da pomognemo mališanima bez roditeljskog staranja, kako bismo im boravak u Domu učinili što ljepšim. Ovom donacijom smo nastavili našu humanu misiju, a do kraja godine planiramo da posjetimo brojne ustanove i uručimo donacije onima kojima su najpotrebnije”, kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije