Društvo

NESTRO dodirao računarsku opremu OŠ "Ivo Andrić" u Tesliću

NESTRO dodirao računarsku opremu OŠ "Ivo Andrić" u Tesliću
Foto: N.N. | NESTRO dodirao računarsku opremu OŠ "Ivo Andrić" u Tesliću
PR

NESTRO Grupacija ("OPTIMA Grupa" d.o.o., "Rafinerija nafte Brod" a.d., "Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča i „NESTRO PETROL“ a.d.) tokom svog dugogodišnjeg poslovanja vodi računa da u skladu sa razvojem kompanija, pozitivno utiče na razvoj društva i sredine u kojoj posluje kroz društveno odgovorno poslovanje.

Svoju opredjeljenost, potvrdili su i danas donacijom vrijedne računarske opreme Osnovnoj školi "Ivo Andrić" u Đuliću, opština Teslić.

"Siguran sam da će donirana oprema unaprijediti rad na računarima i informatičko znanje učenika ove obrazovne ustanove", rekao je prilikom uručenja računara, Konstantin Ermakov načelnik odjeljenja za informacione tehnologije OPTIMA Grupe i dodao da je informatička pismenost danas jedan od temeljnih osnova znanja i budućnosti.

"Kvalitetni informatički temelji danas daće nam sutra puno kvalitetnih IT stručnjaka iz ove škole", rekao je Konstantin.

"Računarska oprema u našoj školi je već dotrajala, pa nas je donacija NESTRO Grupacije zaista obradovala. Ova donacija pruža šansu učenicima škole da kvalitetnije uplove u svijet informatičkog znanja i omogućiće im da na ovom polju dosegnu svoje pune potencijale", izjavila je Biljana Kuzmanović v.d. direktorica OŠ "Ivo Andrić".

Predstavnici "OPTIMA Grupe" uručili su šest računarskih kompleta: monitori, kućišta, tastature, miševi, printeri i zvučnici, kao i softwerske sisteme (Windows 8.1 i Microsoft Office 2013) v.d. direktorici OŠ "Ivo Andrić" Biljani Kuzmanović.

Donacija računarske opreme predstavlja nastavak prakse društveno odgovornog poslovanja NESTRO Grupacije i podršku razvoju obrazovanja i informatičke pismenosti.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije