Društvo

NESTRO nagradna igra: Vesna Abazović provozala škoda oktaviju

NESTRO nagradna igra: Vesna Abazović provozala škoda oktaviju
Foto: Dražan Pozderović | NESTRO nagradna igra: Vesna Abazović provozala škoda oktaviju

BANJALUKA - Glavnu nagradu NESTRO SMS nagradne igre automobil škoda oktavija 2.0, model iz 2020. godine, i karticu za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM osvojila je Vesna Abazović iz Sokoca, a ključeve joj je u petak uručio Andrej Ivankov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove "NESTRO Petrola".

Druge dvije nagrade, to jest kartice za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM osvojili su Božana Vidaković Kremenović iz Banjaluke i Saša Hadžimusić iz Mostara.

Pored glavnih nagrada, NESTRO je tokom ove nagradne igre poklonio 11 mobilnih telefona samsung S10 i 33 pojedinačne kartice za gorivo u vrijednosti od 100 KM.

Dobitnica automobila nije krila oduševljene zbog osvojene nagrade, i nakon što su joj uručeni ključevi, odmah je sjela u škodu i odvezla jedan krug.

"Zahvalna sam kompaniji NESTRO na nagradi. Nisam očekivala glavnu nagradu, tako da je za mene ovo veoma prijatno iznenađenje", kazala je Abazovićeva.

Kada je saznala da je osvojila škodu, navodi ona, mislila je da je u pitanju šala.

"Međutim, nije bila šala, osvojila sam škodu i karticu za gorivo i veoma sam zahvalna 'NESTRO Petrolu' na tome", istakla je Abazovićeva.

Ona je naglasila da će, kao i dosad, ostati vjeran potrošač u "NESTRO Petrolu".

Ivankov je čestitao dobitnicima na osvojenim nagradama zahvaljujući svima koji su učestvovali i naglašavajući da "NESTRO Petrol", bez obzira na trenutnu situaciju u vezi sa pandemijom virusa korona, nije odustao od velikih nagradnih igara.

"Zadnjih godinu dana virus korona je uticao na sve aspekte života, bilo poslovne ili privatne prirode. Uprkos navedenom, ostali smo dosljedni svojim kupcima te smo u otežanom poslovnom ambijentu organizovali nagradnu igru bogatog nagradnog fonda", rekao je Ivankov.

On je najavio da za svoje potrošače pripremaju nove, poboljšanje usluge te da će već od marta u ponudi imati novo brendirano gorivo.

"Svakodnevno dobijamo sve više informacija o potrebama i željama naših kupaca i to nam pomaže kako bismo unaprijedili svoje usluge", dodao je Ivankov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije