Društvo

Na Graničnom prelazu Brod i Gradiška pojačan promet vozila

Na Graničnom prelazu Brod i Gradiška pojačan promet vozila
Foto: Ilustracija | Na Graničnom prelazu Brod i Gradiška pojačan promet vozila

SARAJEVO – Na graničnim prelazima Brod i Gradiška pojačan je promet vozila na ulazu u našu zemlju. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

Radovi na izgradnji kružnog toka na raskrsnici magistralnih puteva M-17 i M-6 u mjestu Tasovčići, kao i na sanaciji kolovoza na magistralnom putu M-17 na izlazu iz Mostara prema Ortiješu su u toku. U zoni izvođenja radova saobraća se sporije uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Radovi na ugradnji uređaja za brojanje prometa danas se izvode na magistralnom putu M-17 Blažuj-Tarčin (u mjestu Binježevo). Za vrijeme izvođenja ovih radova saobraća se jednom trakom- naizmjenično.

Sanacioni radovi izvode se i na dionicama autoputa A-1 Sarajevo zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, na autoputu Gradiška-Banjaluka,  kao i na magistralnim putevima: M-6 Domanovići-Stolac, M-5 Mrkonjić Grad-Ključ, M-4 Teslić-Karuše, M-5 Donji Vakuf-Travnik, M-16 Banjaluka-Jajce i M-18 Olovo-Kladanj.

Zbog sanacije mosta na ulazu u Bugojno na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno, saobraćaj teretnih vozila je obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije