Društvo

Nagrade za ljubitelje kafe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama

Nagrade za ljubitelje kafe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama
Foto: Ustupljena fotografija | Nagrade za ljubitelje kafe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama

Ono što su benzin i dizel za automobile, to je dobra kafa za ljude. Tako bar kažu strastveni ljubitelji ovog napitka. Kvalitetna kafa može biti dobar saveznik i na putovanjima, kada su nam potrebni predah i osvježenje pred nastavak avanture. Zbog toga raduje činjenica da kvalitetnu kafu možemo popiti i na benzinskim stanicama, a među najboljima je svakako Drive Cafe kafa koja se ekskluzivno prodaje na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama.

Drive Cafe kafa je superiorni blend espresa, a odlikuju je vrhunski kvalitet i jedinstven način pripreme tokom kojeg se svaka sorta kafe zasebno prži na idealnoj temperaturi. Ova kafa porijeklom iz najstarije italijanske pržionice u Vergnanu, pruža kombinaciju nezaboravnog okusa i raskošnih aroma koji će uljepšati i inspirisati svaki dan.

Drive Cafe kafa se može kupiti isključivo na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama i donosi vrhunski izgovor da načinimo predah u putu i upotpunimo ga onako kako dolikuje – uz superiorni okus Drive Cafe espresa.

Ova kafa nam sada ne donosi samo užitak, već pruža i mogućnost da osvojimo vrijedne nagrade. Naime, uz konzumiranje tri Drive Cafe kafe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama sada imate mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade.

Nagradna igra traje od 01. do 30. juna, a da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je:

•             Kupiti tri Drive Cafe kafe na jednoj od Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica

•             Nakon što dobijete račun, prijavite se slanjem SMS poruke na broj 091 212 410 u formi: Broj POS računa (razmak) ime i prezime (razmak) grad.

•             Sačuvajte račun za kupovinu i predočite ga po zahtjevu priređivača ako budete izvučeni u nagradnom izvlačenju

Ovo su nagrade koje čekaju sretne ljubitelje Drive Cafe kafe:

•             2 x APPLE IPHONE 14 128GB

•             2 x APPLE WATCH SE2 GPS

•             4 x kartica za gorivo u vrijednosti 100 KM svake sedmice

Saznajte više o Drive Cafe nagradnoj igri na linku https://www.zajednonaputu.ba/nagradna-igra ili oficijelnoj Facebook stranici Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica u BiH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije