Društvo

Najavljena peta Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i noviteta

Najavljena peta Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i noviteta
Foto: Ustupljena fotografija | Najavljena peta Konverzija: Na jubilarnom izdanju 20 vrhunskih stručnjaka i nekoliko noviteta

Peto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regionu, Konverzija, održaće se 29. i 30. aprila u Banjoj Luci.

Ove godine organizatori su okupili sve predavače koje je publika prethodnih godina ocijenila kao najbolje, a uvedeni su i neki noviteti koji će biti od izuzetne koristi učesnicima. Cilj je i dalje isti - kvalitetna edukacija iz oblasti marketinga.

Konferencija Konverzija iz godine u godinu donosila je razne novitete i poboljšanja, sa fokusom na pružanje korisnih predavanja iz oblasti digitalnog marketing, zbog čega je uspjela da postane edukativni događaj koji se ne propušta.

Jubilarno održavanje će obilježiti svi dosadašnji najbolji segmenti - od nagrađenih predavača tokom prethodnih godina održavanja, preko unapređenih klinika tokom kojih se uživo analiziraju sajtovi, kampanje i profili učesnika, do sjajnih partnera i propratnih sadržaja.

Prodaja je počela u decembru prošle godine i već oko 70% kapaciteta je popunjeno. Organizatori zato apeluju da svi zainteresovani svoje mjesto obezbjede kupovinom ulaznice na www.konverzija.org što prije.

“Zbog korisnosti i primjenjivosti lekcija koje pružimo, iz godine u godine nam dolaze isti učesnici, a broj zainteresovanih se povećava konstantno. To je dokaz kvaliteta. Neke agencije i kompanije šalju i po 15-20 članova svojih timova i ne propuštaju Konverziju nikada. Zbog toga se ulaznice brzo rasprodaju, a sama lokacija održavanja je takva da ne možemo povećavati kapacitet jednom kada popunimo predviđenih 500 mjesta”, kažu organizatori.

Svi zainteresovani koji uzimaju ulaznice putem zvaničnog sajta konverzija.org mogu da do 1. aprila ostvare popust od 10 odsto ukoliko u označeno polje za kod ukucaju NEZAVISNE.

Nakon toga, ulaznice će biti dostupne samo po punoj cijeni, u slučaju da se do tada ne rasprodaju.

Pored redovnih sadržaja, organizatori će nastaviti još jednu dobru tradiciju, a to je humanitarni aspekt događaja. Od svake prodane ulaznice 17 EUR će biti donirano organizaciji SOS dječija sela u BiH. Misija ove organizacije jeste pružanje stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav, osjećaj pripadnosti i edukaciju. Ukratko, priliku za bolju budućnost, što je ujedno cilj Konverziju u svakom pogledu.

Sve dodatne informacije, uključujući kompletan program i predavače koji će predavati, možete pogledati na www.konverzija.org.

U VIDEU U NASTAVKU TEKSTA POGLEDAJTE KAKO JE PROŠLA KONVERZIJA #4

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije