Društvo

Naredna tri dana bez padavina, temperatura oko 15

Naredna tri dana bez padavina, temperatura oko 15
Naredna tri dana bez padavina, temperatura oko 15

BANJALUKA - Danas u Hercegovini u jutarnjim satima razvedravanje. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar u Hercegovini i zapadnim područjima umjerene jačine, sa jakim udarima sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U ostalim područjima vjetar slab. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6 °C, na jugu zemlje od 7 do 11 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14 °C, na jugu zemlje od 14 do 18 °C.

U subotu. u Hercegovini sunčano. U Bosni pretežno oblačno prije podne, po kotlinama sa maglom. U drugoj polovini dana razvedravanje. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7 °C, na jugu zemlje od 6 do 11 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 16 °C, na jugu zemlje od 16 do 20 °C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini se u drugoj polovini dana očekuje naoblačenje sa zapada. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7 °C, na jugu zemlje od 6 do 10 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 16 °C, na jugu zemlje do 18 °C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije