Društvo

Naša Banka a.d. Banja Luka uručila vrijednu donaciju računarske opreme

Naša Banka a.d. Banja Luka uručila vrijednu donaciju računarske opreme
Foto: Ustupljena fotografija | Naša Banka a.d. Banja Luka uručila vrijednu donaciju računarske opreme

Naša Banka a.d. Banja Luka kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja radi na stvaranju čvrstih veza sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje, te se ovaj put sa zadovoljstvom odazvala pozivu za pomoć pri nabavci računarske opreme za potrebe JZU “Specijalna bolnica za psihijatriju Sokolac”.

“Prepoznali smo značaj učešća u nabavci računarske opreme za ovu humanu ustanovu u kojoj se na liječenju svakodnevno nalazi oko 150 pacijenata o kojima brinu. Uzimajući u obzir i našu uspješnu saradnju koja traje već nekoliko godina i značaj ove bolnice za zdravstveni sistem, sa zadovoljstvom smo dali svoj doprinos u vidu nabavke neophodne računarske opreme”, rekao je Dejan Božić, direktor filijale Naše Banke a.d. Banja Luka u Istočnom Sarajevu.

Dragan Bulajić, vd direktor bolnice, primio je donaciju i izrazio zahvalnost Našoj Banci, koja se odazvala nihovoj molbi, te donirala neophodnu računarsku opremu, čime je dala značajan doprinos ovoj ustanovi.

“Donacija u vidu računarske opreme značajno će olakšati i pospješiti rad, a samim tim i stvoriti bolje uslove za pacijente koji se nalaze na liječenju u našoj ustanovi. Svakodnevno se trudimo da pacijentima obezbijedimo bolje uslove, renovirajući bolničke prostorije, i ulagajući u sredstva rada, te ovom donacijom Naše Banke dat je veliki i značajan doprinos, na čemu smo im neizmjerno zahvalni jer su prepoznali naše potrebe”, izjavio je Dragan Bulajić, vd direktor bolnice.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije