Društvo

Navijač koji je pao sa tribine u Banjaluci u stabilnom stanju

Navijač koji je pao sa tribine u Banjaluci u stabilnom stanju
Foto: Arhiva | Navijač koji je pao sa tribine u Banjaluci stabilno
Srna

BANJALUKA - Tridesetogodišnji Banjalučanin I.Š., koji je pao sa tribine na banjalučkom Gradskom stadionu, trenutno je stabilnih vitalnih parametara i u toku dana biće premješten u Kliniku za neurohirurgiju na dalje liječenje.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske saopšteno je da je pacijent I.Š. sinoć u 20.30 časova dovezen sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Banjaluka u Urgentni centar UKC Republike Srpske i hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragan Rakanović rekao je da je pacijent prilikom pada zadobio povredu glave.

"Pacijentu je urađena sva neophodna dijagnostika i primijenjeni terapijski protokoli. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara i u toku dana biće premješten u Kliniku za neurohirurgiju na dalje liječenje", navodi se u saopštenju.

Iz banjalučke Policijske uprave sinoć je Srni rečeno da je I.Š. bio sa bratom na utakmici "Borac"-"Linfild" i oko 20.15 časova sam pao sa tribine. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije