Društvo

Neizvjesno zdravstveno stanje povrijeđenih kod Gradiške

Neizvjesno zdravstveno stanje povrijeđenih kod Gradiške
Foto: N.N. | Neizvjesno zdravstveno stanje povrijeđenih kod Gradiške

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali S.Z. /54/, koja je povrijeđena u sudaru automobila i autobusa kod Gradiške, zbrinuta je u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci i prevezena za Beograd, drugi pacijent S.Z. /53/ je operativno zbrinut, a dalje prognoze su krajnje neizvjesne, saopšteno je iz ovog zdravstvenog centra.

Oba pacijenta juče su u politraumatizovanom stanju, sanitetskim vozilom bolnice Gradiška, dovezeni u UKC i primljeni u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje.

Četiri lica, među kojima su bili i desetogodišnjak i jedanaestogodišnjak, povrijeđena su juče u sudaru automobila i autobusa na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka, u mjestu Romanovci kod Gradiške, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Desetogodišnjaku i jedanaestogodišnjaku, koji su bili putnici u autobusu, medicinska pomoć je ukazana u Opštoj bolnici Gradiška, a povrijeđeni vozač i suvozač u automobilu prevezeni su u UKC u Banjaluci.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 18.20 časova. Autobusom "mercedes" upravljalo je lice čiji su inicijali S.R. /67/ iz Banjaluke, a automobil "mercedes" vozilo je lice S.Z. /53/, sa kojim je bio i suvozač S.Z. /54/, oba iz Laktaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije