Društvo

Pratite nas na Google news

"Nezavisne" čita dva miliona ljudi

"Nezavisne" čita dva miliona ljudi
Foto: A.Č. | "Nezavisne" čita dva miliona ljudi
N.N.

BANJALUKA - Portal "Nezavisnih novina" u posljednjih 30 dana posjetilo je više od dva miliona korisnika interneta, što je još jedan od pokazatelja da je naš sajt najveći u Republici Srpskoj.

Ovi brojevi takođe svrstavaju "Nezavisne" među tri najposjećenija informativna portala u Bosni i Hercegovini.

Naši čitaoci u posljednjih 30 dana pregledali su više od 24 miliona stranica, te ostvarili više od sedam miliona posjeta.

U narednom periodu ekipa "Nezavisnih" će se truditi da opravda vaše povjerenje i informiše vas o svakodnevnim dešavanjima u Republici Srpskoj, BiH, regionu i svijetu.

Hvala vam na povjerenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije