Društvo

Nova gastro ponuda u Tropic marketu Trn

Nova gastro ponuda u Tropic marketu Trn
Foto: N.N. | Nova gastro ponuda u Tropic marketu Trn

Proteklog vikenda trgovački lanac Tropic u Trnu otvorio je nove odjele sa svježim proizvodima. Riječ je o gastro odjelu sa samouslužnim vitrinama sa gotovim jelima, salatama, supama i čorbama na kojima kupcima kombinuju obrok po jedinstvenoj cijeni. Novootvoreni su i odjeli slastičarne sa raznovrsnim asortimanom torti i kolača iz vlastite proizvodnje, kao i odjel samouslužne i uslužne pekare.

„Unazad nekoliko mjeseci trajali su radovi na renoviranju marketa u Trnu. Zahvalni smo svojim kupcima koji su proteklih mjeseci imali razumijevanja i strpljenja prilikom kupovine. Zadovoljstvo nam je, prije svega, što smo i u ovom marketu koji odiše komšijskim duhom proširili asortiman ponudom iz svoje kuhinje. Nesumjivo će svi naši kupci uživati u širokoj i ukusnoj ponudi svježe i sa ljubavlju pripremljenih gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda,” navela je Aleksandra Marković, PR trgovačkog lanca Tropic.

Osim novih odjela, cjelokupan market preuređen je u modernom ruhu te se sada prostire na više od 1000 kvadratnih metara i raspolaže prostorom za konzumaciju hrane.

Povodom otvaranja novih odjela, Tropic je svojim kupcima pripremio degustacije proizvoda iz svoje gastronomske ponude, kao i kupone iznenađenja sa popustima na gotova jela, torte i kolače.

U veseloj atmosferi uživali su i najmlađi posjetioci, uz zabavno animatorski program.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije