Društvo

Novogodišnje ludilo na otvorenom širom BiH

Novogodišnje ludilo na otvorenom širom BiH
Novogodišnje ludilo na otvorenom širom BiH

BiH i regija odbrojavaju preostale sate u staroj godini. Novogodišnja groznica polako se širi, a organizatori javnog dočeka Nove 2015. godine rade na postavljanju bina i drugih rekvizita kako bi sve bilo spremno za najluđu noć.

Nažalost, ne baš tako idealna ekonomska situacija ostavila je traga te se ne može veliki broj gradova pohvaliti javnim dočekom Nove godine. Sarajevo će ugostiti  veliki broj turista koji će sa Sarajlijama proslaviti ulazak u 2015. godinu. Sve prisutne zabavljat će Hanka Paldum, Mirza Šoljanin i Laka. U ponoć će biti dva vatrometa, jedan na Mojmilu, a jedan sa Feroelektra. Nakon toga, gradonačelnik Sarajeva uputit će novogodišnju čestitku, piše Klix.

Svi oni koji se danas zateknu u Banjaluci moći će se zabaviti na Trgu Krajine uz nastupe grupe "Balkan ekspres", Dade Glišića, te mladog banjalučkog pop-rok sastava "Nair". Novogodišnje ludilo u gradu na Vrbasu počeće u 20 sati.

Svi koji odluče dočekati Novu godinu na otvorenom u Prijedoru zabava će biti održana na Malom gradskom trgu. Za nezaboravan provod pobrinut će se pjevač Milan Stanković.

Bišćani će imati spektakularan doček Nove godine na gradskom trgu. Na specijalnoj sceni urađenoj za ovu priliku nastupit će domaće muzičke zvijezde, dok će novogodišnji koncert održati poznati bh. muzičar Zijo Rizvanbegović i grupa Valentino. Program počinje u 22 sata.

Mnogi građani Bugojna Novu godinu dočekat će na otvorenom, uz bogat muzičko-zabavni program. Doček će biti organizovan na Centralnom gradskom trgu, a građane će zabavljati grupe Jeans generacija i Dva i po čo'eka. 

U cijeloj Hercegovini jedini grad koji će imati organizirani doček Nove godine na otvorenom je Trebinje. Na trebinjskom Trgu oslobodilaca one koji se odluče da ostanu u Trebinju ili da dođu u ovaj grad zabavljat će crnogorski estradni izvođači Zdravko Đuranović i Tanja Šeter sa orkestrom La Triola. Kako je saopšteno iz Gradske uprave, ovo će biti poklon koncert crnogorskih izvođača gradu Trebinju.

Veliki broj građana u Novu godinu ući će na planinama. Vlašić tradicionalno pravi zabavu na otvorenom, dok drugi garantuju dobru zabavu u svojim hotelima i privatnim objektima.

U svakom slučaju, savjetujemo da se toplo obučete jer su meteorolozi najavili temperature do -17 stepeni. Naoružajte se i osmijehom i pozitivnom energijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije