Društvo

Oblačno i hladnije, temperatura do 18 stepeni

Oblačno i hladnije, temperatura do 18 stepeni
Oblačno i hladnije, temperatura do 18 stepeni

BANJALUKA - Danas se Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom večeri, u planinskim djelovima može pasti i malo kiše. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 13, na jugu zemlje od 14 do 18 stepeni.

Četvrtak -U Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni uglavnom sa slabim padavinama. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 12, na jugu zemlje do 15 stepeni.

Petak - U Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. U Bosni po kotlinama se očekuje magla prije podne. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije