Društvo

Obucite se i obradujte nekoga zanimljivim poklonima na sniženjima do 70 odsto

Obucite se i obradujte nekoga zanimljivim poklonima na sniženjima do 70 odsto
Foto: V. TRIPIĆ | Obucite se i obradujte nekoga zanimljivim poklonima na sniženjima do 70 odsto

Kraj godine tradicionalno donosi početak velikog sezonskog sniženja, a mnogi će se uputiti u omiljene trgovine kako bi pronašli i nešto za svoje najmilije. Sa zimskim mjesecima stigle su i raskošne teksture, pletiva, tople jakne, slojevite kombinacije, ali i šljokice i elegantne kombinacije u kojima ćemo dočekati najljepše praznične trenutke.

Ko ne voli dobru ponudu i veliko sniženje? Sa hladnim danima stigli su temperaturni minusi, a omiljena shopping-destinacija "Designer Outlet Croatia" donosi i vrtoglave cjenovne minuse. Modni noviteti, trendi kaputi, ski-odijela, zimske čizme pa sve do parfema, kozmetike, kućanskih aparata i dječje odjeće mogu se naći na popustima do 70 odsto.

"Designer Outlet Croatia", pitoreskni shopping-gradić koji je ujedno i najveći outlet kompleks u Hrvatskoj, smješten na svega sat i po od Banjaluke u pravcu Zagreba, tik uz "Ikeu", i osim što je shopping-destinacija iz snova, ove godine je na samom ulazu obezbijedio i klizalište te je cjelodnevna zabava zagarantovana, a svi kupci mogu osvojiti besplatnu ulaznicu uz kupovinu od minimalno 500 kn.

Uz predivno uređeno klizalište nalaze se i slatke adventske kućice sa fritulama i kuhanim vinom koje će vam zasigurno još dodatno uljepšati dolazak u Designer Outlet Croatia. 

Od plesnog podijuma do vanvremenskih odjevnih komada

Kupovina za cijelu porodicu nikad nije bila jednostavnija. Farmerke, dukserice, košulje i udobne trenerke neki su od najboljih modela koje možete pronaći u ponudi omiljenog GAP brenda, i to po cijeni od svega 13 evra. Dječja odijelca za najtoplije snježne trenutke su takođe dio GAP kolekcije, a mogu se naći za svega desetak evra. Odjeća kvalitetnih materijala i vanvremenskih krojeva će se brzo pretvoriti u nove favorite unutar našeg ormara, a mnogi od njih biće i dio proljećne garderobe ili jedan od onih komada koji se zadržavaju tokom cijele godine.

Osim omiljenih klasika i jednostavnih basic komada koji su nezaobilazni dio svakog ormara, sniženja su savršena prilika za kupovinu nekoliko upečatljivih modela i razigranih modnih dodataka koji će razbiti monotoniju vaše garderobe bez velikih investicija, a takve trendi komade možete naći u trgovinama poput "Patrizia Pepe", "Guess", "Replay", "Ted Baker" i mnogim drugim.

U otvorenoj arhitekturi u village stilu, među više od 100 fashion i lifestyle brendova svoje mjesto je našao i vodeći regionalni multibrend koncept koji je nezaobilazno odredište za sve modne zaljubljenike "Fashion & Friends", koji nudi odjeću, obuću i modne dodatke vodećih svjetskih modnih brendova kao što su "Diesel", "Replay", "Guess", "Calvin Klein", "Liu Jo", "Steve Madden", "Camper", "Cesare Paciotti", "Premiata" i mnogi drugi i to sve po sniženim cijenama. Tako u ovoj trgovini možete naći savršenu šljokičastu haljinu za najluđu noć brenda "Guess" za svega 70 evra. Tople jakne, trendi obuća i kaputi za jaču polovinu nezaobilazna su ponuda "Fashion & Friends" radnje.

Kad je riječ o vrhunskoj izradi i kvalitetu, tu je i premium brend "Patrizia Pepe", koji u svojoj ponudi ima ženske kapute i jakne jedinstvenih krojeva i najfinijih materijala. Udobnost i elegancija kojima odiše svaki komad mogu se spojiti i sa dinamičnim aksesoarom i obućom, a "Patrizia Pepe" nudi i fantastičnu ponudu svečanih haljina koje će biti "show stopper" u punom smislu riječi.

"Ted Baker" takođe je dio široke ponude "Designer Outlet Croatia", a već decenijama je sinonim za prefinjenu eleganciju i kvalitetnu odjeću koja trendovski kod ima utkan u svakom šavu svoje kolekcije. Razigrani uzorci, žive boje u kombinaciji sa smjelim dizajnom i prije svega neodoljiv smisao za humor koji prožima britansku modu čine ovaj brend pravom modnom poslasticom. Upravo u njihovoj radnji, osim nešto za sebe, možete pronaći i savršen poklon za vama bliske ljude jer ponuda toplih šalova, kapa i kožnih rukavica nikad nije bila bolja.

Savršen poklon za nadolazeće praznike su topli šalovi i kožne rukavice brenda "Ted Baker"

Dobra cipela glavu čuva

Kao favoriti iz svijeta modnih dodataka koji donose savršeni spoj praktičnog i estetski privlačnog bez sumnje su cipele, čizme i torbe. A sve ovo možete naći u pregršt radnji unutar "Designer Outlet Croatia" kao što su "Mass", "Aldo", "Nine West" i mnogih drugih koje su prepune trendi, udobnih i toplih modela.

Tako se u omiljenoj radnji trendseterki "Aldo" može naći široka ponuda udobne obuće - od onih sa potpeticom koje će biti savršen dodatak za najluđu noć pa sve do zimskih čizama koje se mogu naći za svega 70 evra i muških cipela za svega 80 evra. Osim obuće, "Aldo" radnja nudi i široku ponudu casual torbi pa sve do onih koje će biti pravi modni dodatak i podići svaku kombinaciju.

Osim "Aldo" trgovine, nepreglednu ponudu obuće - od one zimske pa sve do kućnih papuča koje mogu ujedno biti i sjajan poklon najmilijima za predstojeće praznike - nudi i nezaobilazni "Mass". Oker gojzerice klasičnog izgleda koje već nekoliko sezona ne prestaju da budu u trendu se u ovoj radnji mogu naći za svega 15 evra, dok su dječje gumene čizmice idealne za predstojeću sezonu bljuzgavice i kiša na popustu te se mogu naći za svega desetak evra.

Viklerčići, češljići, pomadice, parfemi

Ako postoji vrijeme kada se isplati kupovati parfeme i kozmetiku to je sada. "Douglas" radnja, smještena na samom ulazu u "Designer Outlet Croatia", nudi veliku ponudu parfema svjetskih brendova po sniženim cijenama. A na popustu po svega pet evra mogu se naći i setovi za tuširanje, serumi i kreme za lice u simpatičnim pakovanjima koji odišu prazničnim duhom i stoga je ova radnja savršena ukoliko za praznike želite simpatičnim, a korisnim poklonom uveseliti najmilije.

Ko se boji zime još

Kako bi skijanje bilo što ugodnije, važno je biti pravilno odjeven, odnosno nositi skijaška odijela koja štite od vanjskih vremenskih (ne)prilika i hladnoće. I zato se na skijanje nikada ne ide bez kvalitetne skijaške jakne i izdržljivih hlača koji ne propuštaju vodu i ne dopuštaju vjetru da dopre do tijela, a istovremeno omogućuju koži da diše. Sve se to postiže tehnološki razvijenim materijalima s visokim stepenom topline i izdržljivosti u ponudi brenda "Maya Maya". Komade ove jedinstvene marke prodaju isključivo u vlastitim konceptnim prodavnicama, a "Maya Maya" tim vas očekuje u "Designer Outlet Croatia".

Stolnjaci i posteljine - da kuća prazničnim duhom sine

Kada je riječ o pametnoj kupovini, tu su i radnje sa kućanskim aparatima i posuđem poput "Home & COOK" koja je službena trgovina marki: EMSA, "Kaiser", "Krups", "Lagostina", "Moulinex", "Rowenta", "Tefal", "Silit" i WMF, gdje po sniženim cijenama možete da nađete modlice za kolače, kafe-aparate, štapne usisivače, pegle za kosu, ali i predivne setove posuđa i escajga.

Još jedna radnja koja potpuno osvaja niskim cijenama je i radnja "Family", iza koje stoji kompanija "Intertekstil Stanić" koja je jedno je od najzvučnijih imena na hrvatskom tržištu tekstila. U njihovoj ponudi možete pronaći tekstilne proizvode za svoj dom rafiniranog i kreativnog stila od kvalitetnih materijala. Potpuno osvajaju i flanelske posteljine za bračne krevete, koje se mogu naći po cijenama od oko 19 evra, i jastučnice po tri evra koje će svakako unijeti praznični duh u vaš dom, a ujedno mogu biti i savršen poklon.

A na kraju shopping dana savršena hrana

Ponudu Pita Pit-a uključuje ukusno nemasno meso s roštilja kombinovano sa svježim povrćem, svježim nadjevima, sirevima i umacima.

"Designer Outlet Croatia" uslugom i nevjerovatnim popustima pruža potpuno drugačije iskustvo za razonodu, kupovinu i opuštanje, prilagođeno svim članovima porodice. Tako unutar ovog shopping-gradića možete naći i mjesta za predah poput kafića i poslastičarnice, ali i jesti u predivnom ambijentu restorana "Pita Pit". 

Uz obavezno sniženje od 30 odsto, na koje svaka radnja nudi dodatne popuste, građani BiH imaju mogućnost i povrata poreza na graničnom prelazu, te na taj način mogu da uštede još više i kupovinu pretvore u pravo uživanje.

Praznični šušur i kupovina poklona uz "Designer Outlet Croatia" nikad nisu bili jednostavniji jer, pored vrtoglavih sniženja i posjeta predivnom outlet kompleksu, možete uživati u cjelodnevnom izletu i zabavi za cijelu porodicu.

Sve trenutne ponude i informacije o sniženjima možete da nađete na njihovom sajtu klikom na link OVDJE

Kao i na njihovoj Instagram stranici.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije