Društvo

Pratite nas na Google news

Odali počast preminulom kolegi Branislavu Ernautu

Odali počast preminulom kolegi Branislavu Ernautu
Foto: N.N. | Odali počast preminulom kolegi Branislavu Ernautu
Srna

FOČA - U čast preminulog pripadnika Posebne jedinice policije Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Banjaluka Branislava Ernauta, danas su u Foči, u okviru taktičko-pokazne vježbe, postrojene posebne jednice policije KPZ Banjaluka i Foča, pripadnici Žandarmerije, Specijalne antiterostičke jedinice, Helikopterskog servisa i Policijske uprave Foča, nakon čega su minutom ćutanja odali počast kolegi.

Postrojavanju i odavanju pošte prisustvovali su direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum, direktori kazneno-popravnih ustanova Republike Srpske, pomoćnik ministra pravde za izvršenje krivičnih i prekršajnih sankcija Pero Dunjić, načelnik opštine Foča Radislav Mašić, načelnici policijskih uprava MUP Republike Srpske, predstavnici EUFOR-a i Granične policije BiH.

Ernaut je utorak naveče, 15. oktobra, pao tokom rekreacije u Parku Mladen Stojanović u Banjaluci, nakon čega je hitno prebačen u UKC Republike Srpske, gdje mu je ustanovljeno pucanje aneurizme na krvnom sudu u mozgu, prenosi ATV.

Na insistiranje prijatelja, prebačen je u Beograd, gdje su ljekari dali sve od sebe, ali, nažalost, 36-godišnji Ernaut je preminuo.

Branislav Ernaut bio je omiljen kod radnih kolega, prijatelja i svih koji su ga poznavali. Bio je sportista i, kako kažu kolege, ljudska veličina koja će svima ostati u sjećanju.

Ernaut će biti sahranjen u subotu, 19. oktobra, u Lušci Palanci kod Sanskog Mosta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije