Društvo

Pratite nas na Google news

Odron na magistralnom putu Bileća-Trebinje

Odron na magistralnom putu Bileća-Trebinje
Foto: N.N. | Odron na magistralnom putu Bileća-Trebinje
Srna

BANJALUKA - Na dionici magistralnog puta Bileća-Trebinje, u mjestu Orah, saobraća se jednom kolovoznom trakom, zbog većeg odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.Odroni zemlje i kamenja na kolovoz učestali su i na ostalim putevima koji vode kroz usjeke i pored kamenih kosina, posebno na putnim pravcima Kneževo-Turbe i Dobro Polje-Brod na Drini.

Na većini puteva u Republici Srpskoj jutros se saobraća po vlažnim ili mokrim kolovozima, a iz AMS vozače upozoravaju i na povremeno jake udare vjetra.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom trakom, naizmjenično, saobraća se na dionici magistralnog puta Banjaluka-Jajce, lokalitet Srpskih toplica, te na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, i dionici Ukrina-Gornja Vijaka i Bratunac-Drinjača.

U Federaciji BiH saobraćaj se odvija po vlažnom ili mokrom kolovozu, a oprez je neophodan i zbog mjestimično jačih udara vjetra, kao i učestalih odrona na brojnim dionicama.

Jednom trakom, naizmjenično, saobraća se na magistralnom putu Jablanica-Prozor, zbog sanacije klizišta, te na magistralnom putu Resanovci-Drvar, zbog urušavanja potpornog zida.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih čekanja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije