Društvo

Opjevana Đajićeva posjeta Mladiću u Hagu: "Pozdravi nam, doktore, našeg generala"

Opjevana Đajićeva posjeta Mladiću u Hagu: "Pozdravi nam, doktore, našeg generala"
Foto: Screenshot/RTRS | Opjevana Đajićeva posjeta Mladiću u Hagu: "Pozdravi nam, doktore, našeg generala"

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić i tim ljekara završili su danas sa pregledom generala Ratka Mladića u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, a ovu posjetu je opjevao popularni krajiški bend.

"Evo pjesme jeste kratka, došao je Đajić da pregleda Ratka. Jeste pjesma malo mala, pozdravi nam, doktore, našeg generala. Srpski narod Ratka voli za njega se Bogu moli”, glase stihovi upućeni Vladi Đajiću kojima je Goci bend, koji se u svom opusu može pohvaliti rodoljubivim, patriotskim i šaljivim pjesmama, pružio podršku i opjevao raspoloženje naroda nakon odlaska tima stručnjaka u Hag.

Kroz pjesmu Goci bend je iskazao da ovakav gest stručnjaka Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske na čelu sa generalnim direktorom nije ostao nezapažen.

Podsjetimo, tim ljekara koji je posjetio Ratka Mladića će u naredna dva dana u Banjaluci napisati svoje konzilijarno mišljenje i dostaviti ga u Hag, te porodici generala Mladića.

"Tim ljekara UKC Republike Srpske danas je završio sa pregledom generala Ratka Mladića u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu i večeras se vraća u Banjaluku", rekao je ranije danas Đajić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije