Društvo

Otac koji je prijetio ubistvom djece u policiji, djeca bez povreda

Otac koji je prijetio ubistvom djece u policiji, djeca bez povreda
Foto: N.N. | Otac koji je prijetio ubistvom djece u policiji, djeca bez povreda
Srna

TREBINJE - Trebinjac čiji su inicijali M.M., koji je danas prijetio da će ubiti svoje dvoje maloljetne djece, kriminalistički se obrađuje u prostorijama Policijske uprave Trebinje, dok su djeca zbrinuta u bolnicu i bez povreda su, rekao je službenik za informisanje Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

On je novinarima rekao da će nakon kriminalističke obrade lice biti predato Okružnom tužilaštvu Trebinje uz izvještaj.

Vukanović je istakao da na licu mjesta uviđaj obavlja dežurni tužilac sa službenicima Policijske uprave, kao i službenici Civilne zaštite da bi uklonili ekplozivnu napravu.

Vukanović je podsjetio da je jutros oko 8.00 časova policiji prijavljeno da M.M. u porodičnoj kući u trebinjskom naselju Gorica drži zatočeno dvoje maloljetne djece i prijeti da će ih ubiti bombom iz koje je izvukao osigurač, tražeći da mu se ispune zahtjevi vezano za njegovu suprugu koja ga je bila napustila.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i formirala tim koji je bio u stalnim pregovorima sa ocem Miroslavom Milišićem, pazeći na svaki detalj da ne bi bio ugrožen neko od prolaznika i mještana.

Nakon nekog vremena, Milišić je izašao iz kuće stisnutih šaka, držeći zagrljenu djecu i krećući se Nikšićkim putem u pravcu grada.

Policija nije dozvoljavala nikome da se približi mjestu na kome su se nalazili.

Oko 12.40 časova intervencijom policije Milišić je lišen slovode.

Načelnik Policijske uprave Trebinje Žarko Laketa Srni je potvrdio da je pregovarački tim bio u stalnoj komunikaciji sa licem, te da su, nakon procjene situacije, ispunili njegov zahtjev i doveli mu suprugu sa kojom je došao i njen otac.

Zajedno sa policijom su se približili Milišiću, a nakon što su sa njim porazgovarali otac od supruge i policija uspjeli su da savladaju Milišića koji je u tom trenutku ispustio bombu koju su policajci odbacili, ali ona nije eksplodirala.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Proces regrutacije i selekcije kandidata obavlja kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba.

Najčitanije