Društvo

Otkrijte najbolje iz Srpske, u petak posjetite šesti Festival domaćih proizvoda

Otkrijte najbolje iz Srpske, u petak posjetite šesti Festival domaćih proizvoda
Foto: N.N. | Otkrijte najbolje iz Srpske, u petak posjetite šesti Festival domaćih proizvoda

Stiže nam jedan od najiščekivanijih događaja godine, koji će oduševiti ljubitelje domaće hrane, pića i ostalih proizvoda - Festival domaćih proizvoda! Ova izvanredna manifestacija u organizaciji Udruženja mladih ekonomista održaće se u petak, 25. avgusta u fenomenalnom ambijentu novog teniskog kompleksa koji se nalazi u parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci.

Festival domaćih proizvoda se održava šestu godinu zaredom i ove godine će okupiti oko 100 izlagača iz cijele Republike Srpske, koji će brojnim posjetiocima omogućiti nevjerovatno iskustvo puno okusa, kreativnosti i autentičnosti najboljih domaćih proizvoda.

Festival domaćih proizvoda predstavlja priliku za izlagače da predstave bogatstvo domaće proizvodnje posjetiocima koji će imati priliku degustirati, kupiti i uvjeriti se u raznolikost i vrhunski kvalitet domaćih delicija, zanatskih pića, ručno izrađenih proizvoda i još mnogo toga.

Kako ističu iz Udruženja mladih ekonomista, ova manifestacija, koja je dio dugogodišnjeg projekta Kupuj domaće - ulaži u Srpsku, pruža izlagačima priliku za umrežavanje, uspostavljanje poslovnih kontakata i širenje tržišta, a posjetiocima priliku da otkriju brojne domaće proizvode i uvjere se u njihov kvalitet, a uz

to se dobro zabave.

"Festival domaćih proizvoda je izuzetna prilika za sve proizvođače da se istaknu i pokažu svoju kreativnost i kvalitet. Naša manifestacija promoviše vrijednosti domaćih proizvoda i podstiče ekonomski patriotizam, podržava lokalnu ekonomiju i stvara platformu za razmjenu ideja i znanja. Istovremeno, posjetiocima se pruža prilika da na jednom mjestu otkriju i degustiraju veliki broj domaćih proizvoda i uvjere se da kvalitetom uopšte ne zaostaju za uvoznim, često mnogo skupljim proizvodima", ističu iz Udruženja mladih ekonomista.

Poseban dio prostora biće obezbijeđen i za domaće izlagače iz uslužnih djelatnosti, a spreman je i zanimljiv muzički program uz nastup Lukijana Ivanovića sa bendom.

Ne propustiti priliku biti dio ove izvanredne manifestacije. Ovog petka, 25. avgusta od 15 do 22 sata posjetite Festival domaćih proizovda i uvjerite se da je DOMAĆE NAJBOLJE!

Pokrovitelji projekta su Kabinet srpskog člana Predsjedništva BiH, Kabinet Predsjednika Republike Srpske, Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i Grad Banjaluka.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije