Društvo

Pratite nas na Google news

Otvoren novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima

Otvoren novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima
Foto: Ilustracija | Otvoren novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima
Marija Gajić

BANJALUKA - Presijecanjem svečane vrpce gradonačelnik Igor Radojičić u petak je otvorio novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima.

On je kazao da je objekat izgrađen zahvaljujući ulaganju Vlade RS i grada.

"Ovaj objekat je toliko prostran da se u njemu mogu organizovati sve društvene aktivnosti u MZ. Otvoren je objekat za aktivnosti MZ i ono što je odlučeno je da se na narednoj sjednici Skupštine grada po hitnom postupku gornji dio objekta dodijeli na korištenje područnom odjeljenju osnovne škole", rekao je Radojičić.

Kada je u pitanju ambulanta, on je rekao da grad u ovom momentu razgovara s Domom zdravlja o angažovanju jednog tima porodične medicine za dvije MZ, kao što je u nekoliko drugih seoskih MZ.

Milan Đukić, član Savjeta MZ Donja Kola, izrazio je zadovoljstvo što je ovaj objekat konačno otvoren.

"Ovo je drugi rođendan MZ, prvi je bio kad smo konačno dobili vodu", naglasio je Đukić i dodao da mu je drago što će djeca moći nastavu izvoditi u ovim prostorijama, ali da će raditi i na tome da se škola sanira.

Stana Nikodinović-Mitrović, direktorica OŠ "Branislav Nušić" iz Srpskih toplica, rekla je da se raduje što će biti u prilici da presele trenutno rad škole u novoizgrađene prostorije, jer je objekat područnog odjeljenja u lošem stanju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije