Društvo

Pratite nas na Google news

Otvoren račun za pomoć Đuričićima

Otvoren račun za pomoć Đuričićima
Foto: N.N. | Otvoren račun za pomoć Đuričićima
Bojana Živanić

DERVENTA - Broj žiro računa na koji se mogu uplatiti sredstva za pomoć višečlanoj porodici Đuričić iz Velike Sočanice, kod Dervente, koja živi u kući bez struje u teškim uslovima je 5722260000339538, a račun je otvoren u MF banci na ime Vladimira Đuričića.

Kako su "Nezavisne" već pisale, supružnici Vladimir i Gordana Đuričić, zajedno sa osmoro djece i devetim na putu, žive u trošnoj kući bez struje.

Kako smo ranije objavili, struja je Đuričićima, prema Vladimirovim riječima, najprije isključena 2015. godine, nakon čega je priključena "na crno", da bi je ponovo kasnije isključili 2017. godine i sat je izvađen te trajno blokiran, a dug sa kamatom iznosi oko 3.780 KM.

Osim što nemaju struju, Đuričići nemaju ni kupatilo, pa Gordana, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, ručno pere veš.

Mališanima Đuričića, od kojih najmlađi Dragomir ima godinu dana, a najstariji Kristijan 11 godina, najveća je želja da imaju kupatilo, dnevni boravak i, naravno, da imaju struju.

Kako se ekipa "Nezavisnih" uvjerila na licu mjesta, sedmoro malenih Đuričića spava u jednom trošnom sobičku, dok samo najmlađi Dragomir spava s ocem i majkom.

Ovi mališani dvije duge godine nisu pogledali ni običan crtani film, a Gordana im, kako bi bili uredni i čisti, zagrijava vodu na šporetu i kupa ih u banjici.

Vezane vijesti:

Težak život porodice Đuričić: Trošnu kuću bez struje obasjava osmoro djece

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije