Društvo

Pala s balkona jer nije htjela da je majka zatekne s momkom?

Pala s balkona jer nije htjela da je majka zatekne s momkom?
Foto: N.N. | Pala s balkona jer nije htjela da je majka zatekne s momkom?

PRIJEDOR - Osamnaestogodišnja Tea M. teško je povrijeđena u nedjelju oko 19 časova kada je pala s balkona stana na drugom spratu zgrade u centru Prijedora.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da se događaj desio kada je djevojka pokušavala da pređe sa jednog balkona na drugi, te je pala na trotoar ispred zgrade u Ulici akademika Jovana Raškovića, koja je prepoznatljiva po neobičnom muralu.

Kako kaže naš izvor, pretpostavlja se da je djevojka bila s momkom u sestrinom stanu, a kada je neko došao i pokušao ući u njega, Tea je, misleći da je majka, htjela da izbjegne susret sa neželjenim posjetiocem te je pokušala da preskoči na drugi balkon.

"Nije poznato otkud ona u tom stanu jer je stan od rodbine, pretpostavlja se njene sestre. Najvjerovatnije je pala nesrećnim slučajem kada je pokušala da se sakrije da je tu ne zateknu s momkom", ističe naš izvor.

Ipak, detalji nezgode biće poznati nakon što djevojka, koja ima povrede lopatice i rebara, bude saslušana. Budući da je imala manji hirurški zahvat, policija juče nije mogla da razgovara s njom o okolnostima pod kojima je pala s drugog sprata i zadobila povrede. S druge strane, kako nezvanično saznajemo, saslušan je mladić S.V. iz Prijedora, koji je bio s njom, kao i još nekoliko svjedoka.

Povrijeđena djevojka je vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Prijedoru, a nakon toga u UKC RS u Banjaluci.

Prema riječima Predraga Berića, dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, T.M. je u Urgentni centar UKC RS primljena u nedjelju u 21.10 s povredama lopatice i rebara.

"Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Zdravstveno stanje je zasad stabilno", rečeno nam je juče iz UKC RS.

Kako su naveli iz Policijske uprave Prijedor, u nedjelju oko 19 časova prijavljeno je da je osamnaestogodišnje lice iz tog grada palo sa balkona stana koji se nalazi na drugom spratu stambene zgrade, te je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede.

Ističu da uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor policija radi na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije