Društvo

Penzioner dobio sitroen C3 pa ga poklonio snahi

Penzioner dobio sitroen C3 pa ga poklonio snahi
Foto: Ustupljena fotografija | Penzioner dobio sitroen C3 pa ga poklonio snahi

BANJALUKA - Milomir Demonjić iz Bijeljine dobitnik je automobila sitroen C3 glavne nagrade u nagradnoj igri kompanije "M:tel", koja nosi naziv "M:tel te nagrađuje: telefon uzmi, auto preuzmi!", koja je organizovana u saradnji sa brendom OnePlus.

Jelena Trivan, generalna direktorica kompanije "M:tel", posjetila je Bijeljinu i srećnom dobitniku uručila ovu vrijednu nagradu.  

"S obzirom na to da je gospodin Demonjić ove godine penzionisan i da upravo čeka svoju prvu penziju, veoma sam srećna što mu je poklon za odlazak u penziju upravo automobil od kompanije 'M:tel'. Mnogo mi je drago kad imamo priliku da ljudima ulepšamo i usrećimo život. Neka nam ovo bude dokaz da sreća postoji i da nagradne igre kompanije 'M:tel' nisu lažne. Kompanija 'M:tel' pomaže društvu na različite načine i ovim putem želimo korisnicma i građanima da pokažemo da imaju mnogo razloga da nam veruju", poručila je Trivanova. 

Milomir Demonjić nije krio sreću zbog činjenice da je u nagradnoj igri osvojio automobil. 

"Nedavno sam kupio telefon OnePlus u poslovnici 'M:tela'. Iako sam znao za nagradnu igru, nisam ni pomislio da bih ja mogao dobiti baš glavnu nagradu. Kada sam dobio poziv da me obavijeste da sam osvojio sitroen C3, mislio sam da je posrijedi šala. Veoma sam se iznenadio, a zatim i obradovao. Auto poklanjam snajki Snježani, koja me i dovezla da kupim telefon za odlazak u penziju, živimo u istom domaćinstvu i lijepo se slažemo", rekao je Milomir Demonjić i zahvalio kompanijama "M:tel" i "Comtrade" na izuzetno vrijednoj nagradi. 

Podsjećamo, nagradna igra kompanije "M:tel" i brenda OnePlus  je trajala od 24. decembra 2021. godine do 24. februara 2022. godine. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije