Društvo

Pogledajte kakvo vrijeme nas očekuje u srijedu

Pogledajte kakvo vrijeme nas očekuje u srijedu
Foto: Ilustracija | Pogledajte kakvo vrijeme nas očekuje u srijedu

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u centralnim i sjeveroistočnim područjima može pasti malo kiše.

Jutarnja temperatura vazduha biće između šest i 12, na jugu do 17 stepeni, dok će najviša dnevna iznositi između 13 i 19, na jugu od 22 do 24 stepena Celzijusova.

Jutro će biti promjenljivo oblačno i svježe, na jugu pretežno vedro, dok će tokom dana preovladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar do umjerene jačine sjevernog smjera.

Danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, samo ponegdje je registrovana slaba kiša. U Hercegovini je bilo nešto manje oblačnosti, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica pet, Han Pijesak i Ivan sedlo osam, Sokolac i Čemerno 10, Sarajevo i Kalinovik 11, Zvornik, Mrkonjić Grad, Rudo, Bugojno i Drinić 14, Šipovo i Jajce 15, Tuzla, Višegrad, Gacko, Nevesinje, Drvar i Zenica 16, Bijeljina, Ribnik, Srbac i Gradačac 17, Banjaluka, Bihać, Livno i Sanski Most 18, Bileća, Grude, Mostar i Široki Brijeg 23, Trebinje 24, te Neum 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije