Društvo

Pogodnosti za radnike: Tako lako!

Pogodnosti za radnike: Tako lako!
Foto: Ustupljena fotografija | Pogodnosti za radnike: Tako lako!

BANJALUKA – Iako su plate radnika u BiH u blagom porastu u 2022. godini, inflacija koja više od godinu dana upravlja ekonomskom situacijom, doprinijela je da građani bilo kakvo povećanje, ne osjećaju u svojim novčanicima.

Praktično, svaka dodatna marka koja im legne na račune, skoro da je unaprijed potrošena, jer se više ni u procentima ne može ispratiti svakodnevno poskupljenje osnovnih životnih potreba.

Na ovaj način, zaposleni i ne mogu reći da su finansijski stabilni, a u prilog tome slijedi i podatak da je potrošačka korpa za četvoročlanu porodicu u oktobru iznosila skoro 3.000 KM.

U ovakvoj situaciji, čak ni dvije prosječne plate ne mogu pokriti mjesečne potrebe građana, kojima svaka pomoć i te kako dobro dođe.

Kako bi na neki način podržala ovaj segment klijenata, Raiffeisen banka pripremila je posebnu ponudu. Svim svojim klijentima, ali i onima koji to žele da postanu, Raiffeisen banka nudi mogućnost da prenesu svoju platu na ovu banku, a ukoliko to učine, biće nagrađeni, i to sa 100 KM. 

Pravo na ovu pogodnost imaju ako u prethodnih 12 mjeseci nisu imali uplatu plate na račun u Raiffeisen banci, a potrebno je da plata bude uplaćena najkasnije do 20. decembra 2022. godine.

Na pogodnost mogu računati i klijenti koji usluge Raiffeisen banke koriste prvi put. Njima se nudi mogućnost da apliciraju za debitnu karticu i Paket usluga putem interneta, a ukoliko to učine do 20. decembra 2022. ostvaruju pravo na dodatni benefit od 30 KM. Na taj način, oni će do 31. decembra 2022. nakon uplate prve plate, na računu imati 130 KM (100 KM za prenos plate u Raiffeisen banku + 30 KM za online apliciranje).

Uz navedeno, klijentima se nudi i mogućnost korišćenja aplikacije Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, a sve neophodne informacije kako aktivirati ove pogodnosti, zainteresovani klijenti, mogu dobiti i na linku https://app.raiffeisenbank.ba/bs/prenesi-platu.html 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije