Društvo

Pomozimo Zoranu Kesiću da ozdravi

Pomozimo Zoranu Kesiću da ozdravi
Foto: N.N. | Pomozimo Zoranu Kesiću da ozdravi

PRIJEDOR - Jedanaestogodišnjem Zoranu Kesiću iz Prijedora nedavno je dijagnostifikovan Gilen Bareov sindrom (Guillain-Barréov sindrom). Riječ je o autoimunoj bolesti perifernog živčanog sistema.

Dječak se trenutno nalazi na klinici u Njemačkoj i potrebna su mu velika novčana sredstva. Sa njim je njegova majka, Nikolina Stanić, koja priča da se Zoran 12. januara požalio na bolove u nogama, zbog čega ga je ona odvela doktoru.

"Sutradan, 13. januara doktor je rekao da je u pitanju upala mišića, a 14. januara pedijatar mu je uradio nalaz krvi i rekao da je sve u redu, da Zoran ima upalu mišića. Naveče nam je porodični doktor dao uputnicu za bolnicu, gdje je on zadržan i ostao je u invalidskim kolicima potpuno paralizovan. Pokazalo se da ima Gilen Bareov sindrom" – rekla je Nikolina u telefonskom razgovoru.

U Prijedoru je sinoć održan humanitarni koncert za pomoć ovom dječaku, na kojem su, između ostalih nastupili i Maja Marijana i Jovan Perišić.  

Svi koji mogu i žele da mu pomognu, novac mogu uplatiti na ove brojeve žiro-računa: 571-200-01015070-74, Komercijalna banka A.D. Banjaluka, na ime Zoran Kesić i IBAN : DE24 3002 0900 3283 2509 87 BIC: CMCIDEDD TARGO BANK, na ime Nikolina Stanić.

(kozarski.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije