Društvo

Pratite nas na Google news

Pomozimo djevojčici da pobijedi tešku bolest

Pomozimo djevojčici da pobijedi tešku bolest
Foto: N.N. | Pomozimo djevojčici da pobijedi tešku bolest
Dragan Sladojević

PRIJEDOR - Milici Jeličić, trogodišnjakinji iz Ljeskara, kod Prijedora, potrebna je pomoć dobrih ljudi, kako bi pobijedila tešku bolest s kojom se bori.

Djevojčica, kojoj je dijagnostifikovan tumor na kičmenoj moždini, trenutno je na hemoterapijama u Institutu za majku i dete u Beogradu.

Kako nam pojašnjava njena majka Marijana Jeličić, nakon hemoterapija, slijedi još niz pretraga i tretmana koji podrazumijevaju i transplataciju koštane srži, te zračenje i imuno terapije.

"Za liječenje je potrebno blizu 200.000 evra. Ta sredstva ne možemo sami da obezbijedimo", rekla je za "Nezavisne" majka djevojčice, koja je trenutno sa svojom kćerkicom u Beogradu.

Prijedorčani kažu da je riječ o skromnoj i vrijednoj porodici, te pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu kako bi Milica ozdravila.

Donacije možete uplatiti na broj računa: 5722660000607044,  otvoren u Mikrofin banci.

Za uplate iz inostranstva, otvoren je račun u Novoj banci, a sredstva možete uplatiti na broj računa BA395550000045058652, SWIFT: NOVIBA22. Za sve ostale informacije, možete da kontaktirate majku djevojlice, Marijanu Jeličić, na broj 00387/65-307-070 (Viber).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije