Društvo

Posljednji put viđena u Dobroševićima: Traje potraga za Ružicom Bičvić

Posljednji put viđena u Dobroševićima: Traje potraga za Ružicom Bičvić
Foto: N.N. | Posljednji put viđena u Dobroševićima: Traje potraga za Ružicom Bičvić

SARAJEVO - I dalje se traga za Ružicom Bičvić koja je posljednji put viđena u sarajevskom predgrađu Dobroševići.

Ružica Bičvić je nestala na području Dobrinje u subotu. Posljednji put je viđena u sarajevskom naselju Dobroševići u noći sa subote na nedjelju, saopšteno je iz Gorske službe spasavanja Novi Grad Sarajevo.

"Ružica Bičvić je posljednji put viđena u noći sa subote na nedjelju u Dobroševićima kod marketa Hoše na raskršću za Ahatoviće i kasarnu Butile. Od danas će na terenu biti i pripadnici GSS-a iz cijele BiH, a u akciju će biti uključen i potražni pas Šmeki. Takođe, na terenu su od prvog dana i članovi porodice, te prijatelji nestale", rekao je Fahrudin Dobrača iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.

Iz GSS ističu da je nestala Bičvić u dobroj fizičkoj kondiciji, kreće se bez problema, ali upozorava na to da je dementna i da je sposobna odgovoriti samo na osnovna pitanja. Građanima se preporučuje da pregledaju zajedničke prostorije i prostorije koje ne koriste često.

Ružica Bičvić kada je posljednji put viđena na sebi je imala bež sako, karirane smeđe hlače i crne tenisice, a u ruci je nosila crveni ceker.

Porodica moli sugrađane da, ukoliko je vide, jave na broj telefona 061/351-786 ili da najbližoj policijskoj stanici. Građani sve informacije u vezi s ovim slučajem mogu javiti i na brojeve telefona GSS Novi Grada Sarajevo 062/112-700 i 062/672-772.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije